BC Utrecht Cangeroes

https://www.utrechtcangeroes.nl/

De leukste basketbalclub van Utrecht!

Sprong naar NL Talent Team voor Utrecht Cangeroes meiden

2021-06-1310:00

EvelineS

Merel Geelhoed en Josefien Cornelissen zijn geselecteerd voor het NL Talent Team. Respectievelijk in U15 en U20. Als Utrecht Cangeroes zijn we natuurlijk heel trots dat zij dit hebben bereikt... Lees verder »

Merel Geelhoed en Josefien Cornelissen zijn geselecteerd voor het NL Talent Team. Respectievelijk in U15 en U20. Als Utrecht Cangeroes zijn we natuurlijk heel trots dat zij dit hebben bereikt via veel trainen en hard werken en natuurlijk omdat ze basketballtalent hebben. Merel is 100% eigen Cangeroeskweek. Ze is lid sinds haar elfde. Josefien is bij ons gekomen als speelster in dames 1 (eredivisie). Ons streven is om voor iedereen, en in deze fase vooral voor meiden en dames, een goed en fijn basketballhonk te zijn. We wensen de meiden veel basketballplezier! Het toont aan dat we op de goede weg zijn met het Talent ontwikkelprogramma binnen Utrecht. In de afgelopen jaren zijn we erin geslaagd gestaagd stappen te zetten. En ook komend seizoen gaan we hier verenigingsbreed mee door. We houden structurele fundamentaltrainingen op alle niveaus binnen de meiden- en jongenslijn. Ook kijken we breder dan basketball alleen. Denk aan atletiek en fitness. We doen uiteraard wat past binnen onze sportfaciliteiten. Die zijn nu nog beperkt. Daar werken we aan. De Stichting Utrecht Cangeroes Topsport faciliteert waar mogelijk. We zien onze jonge talenten als mogelijk nieuwe aanwinsten zijn voor ons Dames Eredivisieteam.

Wanneer jij onze verenigingsontwikkeling ook wil ondersteunen, kan dat via ‘Vrienden van Utrecht Cangeroes’. Als je een eigen bedrijf hebt of iemand weet die wil sponsoren of partner wil worden, kijk dan hier op onze website.

Dankjewel aan alle sponsoren, partners en vrijwilligers!

2021-05-3020:10

EvelineS

Het Women Basketball League (WBL) eredivisieseizoen 20-21 zit er nu echt op. Wij zijn onze sponsoren, partners en vrijwilligers zeer dankbaar voor de steun die ze dames 1 hebben gegeven om... Lees verder »

Het Women Basketball League (WBL) eredivisieseizoen 20-21 zit er nu echt op. Wij zijn onze sponsoren, partners en vrijwilligers zeer dankbaar voor de steun die ze dames 1 hebben gegeven om het mede mogelijk en succesvol te maken. Voor het eerste damesteam van BC Utrecht Cangeroes was het een mooi en vreemd seizoen tegelijk. Het begon met meerdere corona-besmettingen, waardoor het team bij de start een aantal wedstrijden niet kon spelen. Toen de spelers weer hersteld waren, werd vanwege corona alle binnensport stilgelegd. Eind 2020 kwam tot onze verbazing en verrassing, ondanks de tweede besmettingsgolf, de mogelijkheid om de eredivisie onder strikte regels alsnog te laten herstarten vanaf januari 2021. Het was een lastige afweging voor de clubs in de WBL en in afstemming met de NBB hebben we samen de stap gezet.

Meerdere sponsoren en partners hebben zelf door corona zakelijk een moeilijke periode gehad of hebben dat nog steeds. Bij David Lloyd moesten alle fitnessfaciliteiten dicht, die gelukkig onlangs weer open konden. Ze waren dit seizoen zichtbaar op te tenues en in de livestream. Ook voor Belfor was het een lastige tijd. Dilu Sports verzorgde onder andere mooie nieuwe trainingspakken voor dames 1 en leverde een extra bijdrage voor de livestream. De diensten van de FysioFabriek waren online beschikbaar en ze hadden advies via filmpjes over specifieke basketballoefeningen voor sporters op de buitenveldjes. Ook onze nieuwe sponsor GoodWorks, die een banner in de hal heeft, was zichtbaar op de livestream. Via de livestream hebben ook bedrijven als Lekdetec.nl en Tijbout ons ondersteund. Met InaCorner hadden we een sponsordinner-actie opgezet die helaas door de sluiting van de restaurants niet door kon gaan. Wel zijn hier nog steeds Indonesische afhaalmaaltijden te krijgen. Ook de lokale verloskundepraktijk Fam bleef zichtbaar in de hal met een banner.

Met Zeeuw & Zeeuw Ford Store Utrecht hebben we in de coronatijd een overeenkomst getekend. Zij zijn nu zichtbaar in Utrecht en daarbuiten op de twee Ford-auto’s met het Zeeuw & Zeeuw logo naast dat van BC Utrecht Cangeroes. Ook met United Soft Drinks hebben we een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten. Zij dragen bij aan AA-hersteldrank voor dames 1 en leveren een nieuwe koelvitrine in de kantine. Als die binnenkort weer open mag, hebben we daar ook plezier van.

Ook de hulp en bijdrage van onze partner Beatz studio is zeer waardevol. Zij stelden hun studio beschikbaar voor een fotoshoot, maar moest deze helaas door corona sluiten. Studio Erkwerk heeft onze website nog beter vormgegeven. Menneske verzorgt advies en uitvoering aangaande alle communicatie. Dat is dit jaar, doordat we op afstand zitten, nog belangrijker geworden. Om die reden waren we ook blij met de overweldigende support van heel BC Utrecht Cangeroes en onze fans voor de crowdfunding-actie voor de livestream. Daardoor konden we konden we via MyPlay een mooi systeem aanschaffen. Verder heeft Fjolledoes weer voortreffelijk fotomateriaal verzorgd. Sport Poels stond ons altijd bij met advies, DISC-factor ondersteunde dames 1 en VU20 met nieuwe inzichten over samenwerkgedrag en communicatiestijlen en NAC Sport leverde video-analyse support. Verder was er waardevolle de steun via de deelname aan de Vriendenloterij, de Grote Club actie en de Rabo Club Support.

Last but not least danken we de crew rondom de wedstrijden van dames 1: jury, stats, coronatoezicht, DJ, pers en communicatie, commentatoren in de zaal en bij de livestream. Zij zorgden ervoor dat alles rondom de wedstrijden professioneel verliep.

We zijn iedereen zeer erkentelijk voor de steun afgelopen seizoen en hopen iedereen komend jaar weer te verwelkomen in Sporthal Lunetten.

FysioFabriek    20210226 Zeeuw & Zeeuw Ford nieuwe partner BC Utrecht Cangeroes           Belfor
verloskundigenpraktijkfam     

 

<
1